Summering av 2019

Nu går det fort, endast några få arbetsdagar kvar innan jul, och det är dags att summera 2019, och vilket år det varit. Vi har under året haft en tillväxt med ca 40 %, vilket ger oss ett omsättningsrekord i vår snart 30-åriga historia.

Våra affärsområden Rekrytering och Bemanning har gått som tåget med kraftig tillväxt. Kul är också att vår kundtjänstavdelning Businesspartner fått en rejäl revansch under året och visat fina siffror.

Vi har under året genomfört en del viktiga moment för att tillföra bolaget och kunderna ett värde. Bland annat inledde vi året med att uppdatera våra värdeord, vilket är ett viktigt fundament att stå på.

Vi har även jobbat en med processer i våra tjänster, rekrytering och bemanning, med syftet att ge en ökad kvalitet för kunder, kandidater och oss själva.

I början av året inledde vi även ett arbete med produktifiera oss tillsammans med vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter. Sådant tar såklart lite tid, men vi har kommit långt, och vi känner oss mer i trygga nu i att kalla oss en komplett kompetensförsörjningspartner, genom våra tjänster Rekrytering, Bemanning, HR-Stöd och Studentkonsulter.

Ett kvitto på att vi lyckats är att vi fått förmånen att signera ett par ramavtal med stora bolag som just vill ha oss som kompetensförsörjningspartner.

Utöver det har vi köpt nytt CRM, köpt in nytt tidsrapporteringssystem och uppgraderat vårt rekryteringssystem.

Svettigt år, och inget av detta hade såklart varit möjligt utan alla fantastiska Qtymare, kunder och kandidater, tusen tack till er!

Erik Ramström

VD