Lär känna Josephine – vår nya rekryterare

Josephine Schapiro jobbar sedan några månader tillbaka som rekryterare på Qtym och är ett efterlängtat tillskott. Hon har klivit in med mycket energi och stor drivkraft och har snabbt kommit till rätta i sin nya roll.

qtym-josephine-400x405Med bakgrund som Diplomerad Coach och beteendevetare är Josephine van vid att med hjälp av samtal ringa in personens styrkor, personlighet och kompetenser. I sin nya roll som rekryterare på Qtym vill Josephine bland annat fortsätta utveckla och förfina sin intervjuteknik. Att en av hennes drivkrafter är att utvecklas och att alltid bli bättre på det hon gör, lyser snabbt igenom:

– Jag vill också fortsätta utveckla min förmåga att lyssna in kundens behov. Att börja med en grundlig behovsanalys hos kunden och sedan matcha den med kandidaternas kompetenser och personligheter är ju A och O i min roll. Målet är alltid att det ska bli rätt person på rätt plats, poängterar Josephine.

Tillför insikt och kundförståelse

Med sin erfarenhet från flera olika branscher, offentlig och privat sektor, små och stora företag samt nationella och internationella arbetsplatser, kan Josephine snabbt sätta sig in i kundens situation. Hon har också lätt för att förstå vilka krav som kommer att ställas på kandidaterna. Josephines målsättning och förhoppning är därför att kunna bidra till precisa rekryteringar och att marknadens kompetenser ska komma mer till sin rätt.

Jakten på kompetens

Som rekryterare är en av de roliga utmaningarna att hitta den ”rätta” personen som är klockren för den tjänst och den organisation som är i behov av kompetens. Hon vill därför uppmana alla som vill ta ett kliv i karriären eller som aktivt söker jobb att registrera sitt cv hos Qtym.

– Genom att registrera din profil hos oss gör du dig och din kompetens synlig. Och tänk på att det kan vara ett första steg till ditt nya drömjobb, säger Josephine.