Vi hjälper dig med rekryteringsprocessen

Att rekrytera fel person är mycket kostsamt. Vi på Qtym hjälper dig att hitta rätt personal på flera olika sätt – riktade rekryteringar, beställda sökuppdrag eller proaktiva persontips. Vi kan hjälpa dig med hela eller valda delar av rekryteringsprocessen. Vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät gör att du med oss har mycket goda chanser att hitta rätt person.

Lämna över hela rekryteringsansvaret – eller bara lite

När du väljer att få hjälp med hela rekryteringsprocessen börjar vi att tillsammans ta fram en kravprofil och skriva en annons. Vi tar sedan hand om ansökningar och intervjuer, genomför tester och tar in referenser. Vill du istället sköta större delen av processen själv, kan du låta oss ta hand om till exempel intervjuarbetet, personlighetstester eller second opinion. Vi tar fram ett upplägg som passar just dig!

Vi följer alltid upp våra rekryteringar

Att få till en lyckad rekrytering är det viktigaste för oss! Därför följer vi upp alla våra rekryteringar, både med kunden och med den anställda. Om anställningen avbryts inom tre månader och orsaken kan hänföras till brister i vår bedömning, gör vi om rekryteringsprocessen utan kostnad.

Qtym erbjuder:

  • Beteendeutbildade konsulter med mångårig erfarenhet från rekryteringsarbete inom både privat och offentlig sektor.
  • Hjälp med hela eller valda delar av rekryteringsprocessen.
  • Ett brett kontaktnät som ger stora chanser att hitta rätt person att anställa.

Mer information

Hör av dig till Sara Magnusson för mer information om hur vi kan anpassa rekryteringsprocessen efter just dina förutsättningar.