Nå dina mål med coaching

Vi på Qtym har ett mål med vår coaching – att du så snabbt som möjligt ska komma fram till ditt mål. Ofta är det att hitta ett nytt jobb, men det kan också vara att starta en egen verksamhet eller reda ut vad du vill i livet. Oavsett vilket hjälper vi dig att gå i mål.

Vi lär känna dig och dina behov

Varje persons behov är individuella och unika. Vissa är i behov av att hitta sitt mål, andra av att skapa ett bra och tydligt CV. En tredje kan behöva intervjuträning. Framgångsrik coaching bygger på ett bra samarbete mellan coach och den coachade. Hos oss får du prova ett inledande kostnadsfritt samtal och utvärdera vad personlig coaching kan tillföra dig eller din verksamhet. Trivs vi tillsammans fortsätter vi att träffas 5-7 gånger under 3-4 månader med hemuppgifter däremellan. Beroende på hur långt ifrån dina mål du befinner dig i nuläget kan antalet steg variera. I vissa fall behövs fler träffar, i andra färre.

Välutbildade och erfarna coacher

Våra coacher är välutbildade och har erfarenhet av både personlig utveckling och kompetensutveckling samt stöd vid omställning. Vi arbetar både med privatpersoner och organisationer.

Genom coaching fördjupar du ditt lärande, förbättrar dina prestationer och utvecklar din livskvalitet.

Qtym erbjuder:

  • Praktiskt stöd inför ansökningar och intervjuer när du söker nytt jobb.
  • Ett stort kontaktnät av kunder och samarbetspartners inom alla branscher.
  • Möjlighet att hitta din utvecklingspotential, nya arbetsmarknader och utbildningar.

Mer information

Kontakta John Johansson, Sara Magnusson eller Jospehine Schapiro om du vill veta mer om coaching eller stöd vid omställning.