Hyr in HR-kompetens på uppdrag, i projekt eller per timme

Vi på Qtym har lång erfarenhet av att stötta små och stora företag i HR-frågor och organisationsutveckling. Behovet av HR-kompetens varierar brett. Ett mindre företag behöver kanske hyra in en HR-chef som har hand om personalfrågorna, medan en större organisation med egen personalavdelning istället har behov av en specialist för ett särskilt uppdrag eller hjälp vid utveckling och utbildning.

Vårt erbjudande:

• HR-experter eller HR-generalister som stöttar i frågor kring personal och kompetensutveckling.
• Ett flexibelt och kundanpassat arbetssätt.
• Stöd av erfarna organisationskonsulter vid till exempel omorganisering, avveckling och grupputveckling

Vi är vana vid att arbeta med många olika typer av uppdrag. Vi har även ett nätverk av specialister utanför huset som vi samarbetar med vid behov. Kort sagt, vi anpassar lösningarna efter din verksamhet.
Hos oss kan du hyra in HR-personal som jobbar hos dig på tidsbegränsat uppdrag, som konsult i projekt eller på löpande timme. Vi erbjuder också en supporttjänst som du kan ringa för rådgivning.

Grupputveckling, konflikthantering, föreläsningar och mycket mer

Våra organisationskonsulter har stor erfarenhet av att gå in i organisationer som har fastnat och behöver komma vidare. Det kan handla om konflikthantering, grupputveckling eller omorganisering. Men för att komma framåt är det också viktigt att ta vara på sådant som är bra i verksamheten och motivera medarbetarna – hur tar man vara på kompetens inom företaget? Hur utvecklar man arbetsgruppen? Vi jobbar med teambildning, coachning, ledarskapsstöd, tester, föreläsningar, kortare utbildningar och flera andra typer av verksamhetsstöd.

Mer information

Kontakta Sara Magnusson om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet.

Läs mer om HR-stöd

Qtym-produktblad-hr-stöd

Allmänna villkor