Referenskund: voestalpine Precision Strip AB

voestalpine

voestalpine Precision Strip AB är en av världens ledande tillverkare av kallvalsat precisionsbandstål. Med 300 anställda och huvudkontor och produktion i Munkfors samt säljkontor i Karlstad, har de stort behov av en välfungerande växel för att kunna ge hög och snabb service till sina kunder.

Idag hanteras voestalpine Precision Strip:s växel av Qtym på distans. Alla samtal tas emot av Qtyms kundservice-medarbetare, som kopplar samtalen vidare eller tar emot meddelanden till medarbetare på voestalpine Precision Strip.

I jämförelse med några år sedan, då voestalpine hade en heltidsanställd receptionist som tog emot kundbesök på kontoret samtidigt som företagets växel skulle skötas, har hanteringen av alla kundsamtal effektiviserats betydligt. Enligt Leif-Anders Andersson, personalchef på voestalpine Precision Strip AB, är den ökade tillgängligheten en av de främsta fördelarna med Qtyms tjänst Växel på distans.

– Vi tycker att det fungerar perfekt och har bara positivt att säga om Qtyms tjänster, säger Leif-Anders. Med hjälp av Qtym är vi tillgängliga för våra kunder i princip dygnet runt samtidigt som övergången har varit en stor besparing redan från dag 1.

Och samarbetet har Leif-Anders inte heller något att klaga på:

– Vi tycker att det fungerar väldigt bra. Qtym är tillmötesgående, alltid tillgängliga för oss och vi upplever att de lyssnar på oss som kund, fortsätter Leif-Anders.

Jag kan definitivt rekommendera både Qtym och Qtyms tjänster inom Växel på distans för andra företag. Vi ser nyttan för både oss själva och för våra kunder – det är ett kostnadseffektivt sätt att jobba både på kort och lång sikt och kundnyttan är hög, avslutar Leif-Anders.


logo_precision_strip_150voestalpine Precision Strip AB är en av världens ledande tillverkare av kallvalsat precisionsbandstål. Stål från Munkfors har kvaliteter som efterfrågas över hela världen och vi är idag en erkänd aktör på de flesta industriella marknader. Produkterna återfinns t ex i rakhyvlar, kylskåpskompressorer, fjädringskomponenter inom fordonsindustrin och skalpeller inom kirurgin. voestalpine Precision Strip AB är idag 300 anställda och finns representerade med huvudkontor och produktion i Munkfors och säljkontor i Karlstad. Företaget är en del av voestalpine AG med 500 bolag på 5 kontinenter och närmare 50 000 anställda. 


Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst Växel på distans:

Rekrytering, Bemanning
Erik Ramström
erik.ramstrom@qtym.se

0735-00 74 97