Referenskund: Support Design AB

 

Support Design AB är ett familjeägt företag som har funnits i över 30 år. Företaget har 11 anställda och tillverkar och säljer ergonomiska stolar för bland annat dental- och medicinkliniker och kontor. Produkterna säljs via återförsäljare och agenter i 30 olika länder.

Med hjälp av Qtyms tjänster inom Telefonpassning och Växel på distans kan Support Design AB koncentrera sig på sin kärnverksamhet, utan att vara beroende av att alltid ha en person som tar emot samtal.

– För oss är varje samtal viktigt eftersom det kan innebära en ny affär för oss. Så när någon av oss är på tjänsteresa eller när vi deltar på mässor, har det tidigare inneburit en del problem för oss. Men nu behöver vi inte oroa oss för att missa några viktiga kundsamtal, säger Barbro Lidström på Support Design AB. Qtym tar emot alla samtal, vidarebefordrar meddelanden samtidigt som de ger service åt våra kunder.

Barbro Lidström tycker att allt har gått enkelt och smidigt redan från uppstarten av båda tjänsterna Telefonpassning och Växel på distans.

– Qtym anpassar sig också snabbt efter våra behov här och nu, poängterar Barbro Lidström. De bara finns i bakgrunden och tar över när vi behöver extra stöd och hjälp. De skapar en bekymmersfri vardag för oss. En ovärderlig hjälp, helt enkelt.

Eftersom Support Design AB har relativt få medarbetare som kan svara i telefon, blir de som verksamhet väldigt utsatta om någon är sjuk eller har semester. Men med hjälp av Qtyms tjänster kan vi öka vår tillgänglighet och på så sätt underlätta för kunderna, säger Barbro Lidström. Tack vare Qtym kan vi ha fullt fokus på vårt arbete och vi är helt trygga i att Qtym finns till hands vid sjukdom eller semester – även med kort varsel.


Support_Design_Logo_150x39Support Design AB tillverkar den kända Supportstolen där sits och rygg designades av Bruno Mattsson i början av 1980. Supportstolen är välkänd bland Sveriges tandläkare och kallas bland annat för Mattsson-stolen. Sedan tidigt 2000-tal tillverkar företaget även sadelstolar.


Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänster Telefonpassning och Växel på distans:

Rekrytering, Bemanning
Erik Ramström
erik.ramstrom@qtym.se

0735-00 74 97