Referenskund: Hälsodynan AB

halsodynan_400x278Naturläkare Anica Norman driver företaget Hälsodynan AB, som erbjuder behandlingar såsom hälsoanalys och energimassage i syfte att stärka och balansera kroppens egna funktioner.

För att boka tid hos Hälsodynan AB kontaktar kunden mottagningen antingen via telefon eller epost. Innan Hälsodynan anlitade Qtym för tjänsten Telefonpassning hann de inte ta emot alla inkommande telefonsamtal och kunden kom istället direkt till en telefonsvarare. Alla missade samtal innebar en stor stress, dåligt samvete och en känsla av att inte ge god service till sina kunder.

– Jag upplever att vi kan ge bättre service till våra kunder idag – både till dem som bokat tid och till dem som ringer, förklarar Anica Norman. Nu kan vi koncentrera oss på dem som besöker oss utan att bli avbrutna av telefonen. Och de som ringer får prata med en fysisk person och kan lämna meddelande vid behov.

För Hälsodynan AB innebär tjänsten Telefonpassning inte bara fördelar för kunden, utan även för det dagliga arbetet och arbetsmiljön på mottagningen. Att försöka hinna med behandlingar och besökande kunder samtidigt som att svara i telefonen, skulle vara ohållbart för Hälsodynan i längden.

– Nu slipper vi avbrott och omstart i det dagliga arbetet och vi har en lugn arbetsmiljö utan telefonsignaler, säger Anica Norman. Det sparar både tid och stress, året runt under alla dagar i veckan.

Anica Norman upplever också att kommunikationen med Qtym fungerar mycket bra. Om det uppstår några frågor löses de mer eller mindre på en gång.


halsodynan_logo_150x50Hälsodynan AB startade sin verksamhet hösten 2003 av Naturläkare (SNFL) Anica Norman. Innan dess jobbade hon som tandsköterska och med marknadsföring. Företaget erbjuder behandlingar inom områden som Hälsoanalys, Energimassage, Arteriografiundersökning, Elektrolytisk avgiftning, Födoämnesintolerans samt Vector bioresonans.


Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst Telefonpassning:

Rekrytering, Bemanning
Erik Ramström
erik.ramstrom@qtym.se

0735-00 74 97