Qtyms kärnvärden

Vi erbjuder kompetens och service i flera olika former, men oavsett inom vilket område vi jobbar har vi samma grund att stå på. Här ser du våra värdeord.

Tillsammans

Vi arbetar nära våra kunder för att få en bra förståelse för deras verksamhet så att våra tjänster anpassas väl till deras behov. Vi lär känna våra kandidater för att hitta den bästa arbetsgivaren för just den personen. Vi är ett starkt team som löser uppgifter och utmaningar tillsammans.

Engagemang

Vi är engagerade i våra kunders affärsutveckling och hjälper dem att på bästa sätt stärka sin verksamhet och sitt varumärke. Vi är intresserade av våra kandidater och brinner för att de ska hitta de jobb som utvecklar dem bäst. Vi engagerar oss i våra kollegors utmaningar för att hjälpa och stötta varandra.

Mod

Vi vågar vara okonventionella och tänka annorlunda. Vi utmanar oss själva, men också våra kunder och kandidater för att hitta den bästa lösningen och nå nya mål. Vi har modet att ifrågasätta, men våra uppdrag hamnar inte i konflikt med våra värderingar.

Respekt

Vi behandlar alla uppdrag professionellt och respekterar våra kunders verksamhet och våra kandidaters integritet. Vi håller alltid vad vi lovar när det gäller arbetsuppgifter och policyer i företaget. Vi respekterar våra kollegor och är varandras bollplank och stöd.

Glädje

Vi tror på en positiv inställning och att ett gott skratt gör livet lättare och roligare. Vår ambition, vårt engagemang och vår kvalitet blir bättre om vi kryddar det med glädje och skratt. Vi har kul på jobbet och med varandra.