Om oss

Qtyms erbjudande är brett men nischat, gränsöverskridande men personligt. Anledningen till det är att vi är nyfikna. På företag och på dig.

Våra tjänster är indelade i verksamhetsområdena bemanning, rekrytering och HR-stöd. Vårt kompletta erbjudande är brett med stor kunskap inom varje nischat område.

Vi är ett värmländskt företag som startade i Karlstad 1990. Vi har många kunder här i Värmland. Men vi har även uppdrag på flera andra orter, framförallt i mellansverige och Norge. Oavsett var våra kunder befinner sig är vår styrka att vi jobbar kundnära. Hos oss har du en egen kontaktperson som är nyfiken på dig – det är när vi känner varandra som vi kan erbjuda de bästa lösningarna.

Ordning och reda

Snabba beslut och enkla rutiner är självklart för oss. Genom att se till helheten och ge konstruktiva förslag kan vi hjälpa dig att jobba smartare och mer kostnadseffektivt. Både små och stora organisationer inom kommunal och privat sektor har anlitat oss under lång tid och vi gläder oss åt att många av våra kunder växer och frodas. Allt vi gör genomsyras av ordning och reda. Det ger våra kunder och medarbetare en naturlig professionalism och hög kvalitet på våra tjänster.

Auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Kompetensföretagens höga krav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt. Detsamma förväntar vi oss av dig som kund i din arbetsgivarroll.

Läs mer om auktorisationen här.

Vår affärsidé

Qtym förmedlar kompetens och kapacitet som får våra kunder att växa och utvecklas.