Träffa vår nya konsultchef

Jan Hallenberg klev in i rollen som konsultchef under våren 2017. Under den första intensiva perioden fokuserade Jan främst på att etablera en bra kontakt med alla konsulter och kunder för att snabbt komma in i Qtyms rutiner och välfungerande arbetssätt.

Jan-Hallenberg-konsultchef-Qtym-420x520– Den dubbla funktionen som konsultchef var nog det som lockade mig mest. Att leda och coacha konsulterna samtidigt som jag har en tät dialog med våra kunder är enormt utvecklande. I grund och botten handlar det ju om att rätt kompetens ska matchas med kundens behov här och nu, säger Jan. Och det kräver en öppen och rak kommunikation mellan såväl mig och kunden som mig och våra konsulter.

Tillför tydlighet och rutin

Att hålla ordning och reda är något som är självklart för Jan och han tror att det uppskattas av både Qtyms konsulter och kunder. Eftersom Qtym är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1990 finns det rutiner att luta sig tillbaka på, men Jan har tillfört extra tydlighet i all dialog och dokumentation kring alla uppdrag.

Att jobba som konsult

Jan tror att det är väldigt utmanande och roligt att jobba som konsult via Qtym. Du får tillfälle att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet, med dess unika förutsättningar och rutiner. Även om de flesta konsultuppdrag löper över längre tid, innebär det ändå att du som konsult lär dig mycket på relativt kort tid.

– Att jobba som konsult innebär för mig att bredda sin kompetens, man får erfarenhet från olika branscher och arbetsuppgifter vilket leder till ökad kompetens. Dessutom utökar man sitt eget nätverk. Är du dessutom i början av din karriär kan konsultrollen vara ett sätt att få erfarenhet. Och för våra kunder innebär det att de får rätt kompetens under precis den period de behöver den, tillägger Jan.

Har du behov av kompetens eller vill du jobba som konsult hos Qtym?

Kontakta Jan så kan han berätta mer:

Affärsområdesansvarig Bemanning
Jan Hallenberg
jan.hallenberg@qtym.se
054-14 18 05
0764-95 31 82