Nu summerar vi vår lägesförbättringsresa

Under tio veckor har vi genomfört en lägesförbättringsresa. Vi började med en grundlig analys av bolaget och fick vår lägesbild, vår ruta 1. Vi utgick från detta nuläge och har veckovis följt upp och delat med oss av alla små som stora lägesförbättringar vi lyckats med tillsammans. I vårt interna dokument har det rapporterats in hela 53st lägesförbättringar i perioden. Det är en mix mellan nya affärer, möten med nya företag, offerter, samtal till en kund, samt annat som vi tycker har gjort oss starkare.

Under vår egen lägesförbättringsresa har vi även försökt att inspirera genom att dela med oss av kunskap inom våra områden. Hur vi jobbar med digitala möten, vår rekryteringsprocess, potentialen med de faktabaserade testerna från Assessio, samt möjligheter med att rekrytera och söka arbete under sommaren. Förra veckan berättade vi även mer om vårt bemanningssamarbete med SBAB där vi för tillfället har ett stort antal studenter och projektanställda på olika tjänster. Vi har också velat hjälpa andra att lägesförbättra genom att bjuda fyra personer kostnadsfritt på karriärrådgivning och personlighetstest MAP.

Under våren har vi även delat med oss av vår 30 åriga resa som innehållit både med- och motgångar. Sedan 1990 har Qtym varit en kompetensförsörjningspartner, och det tänker vi fortsätta med i förhoppningsvis 30 år till. Idag har vi en bred kunskap om rekrytering, bemanning och HR-stöd inom alla branscher.

Vi hoppas att vi inspirerat dig genom att dela med oss av vår egen lägesförbättringsresa. Den är inte över än men vi är på god väg.

Vi på Qtym vill önska er alla en riktigt skön och frisk sommar och ser fram emot att så snart som det är möjligt bjuda in till födelsedagsfirande!

/Gänget på Qtym