Träffa Qtym under Värmland Nästa i Stockholm

Kom och träffa oss på Handelskammaren Värmlands hemvändardag i Stockholm 21 september.

Eventet vänder sig till värmlänningar som idag bor i Stockholm. Som ett av Värmlands bemannings- och rekryteringsföretag är Handelskammaren Värmlands event en viktig och nästintill självklar sak för Qtym att stötta och delta vid. Förhoppningen är att kunna knyta till sig ytterligare kompetens som efterfrågas av arbetsgivare i Värmland.

– Om vi kan bidra till att få hem mer kompetens till Värmland är det fantastiskt roligt, säger Erik Ramström, vd på Qtym.

– Vi har med oss flera konkreta önskemål från våra kunder och kommer så klart att spana lite extra efter personer som stämmer överens med de aktuella profilerna, säger Sara Magnusson, HR-chef på Qtym.

Se intervju med Erik Ramström

Kontakta oss
Söker du jobb i Värmland är ett hett tips att ta kontakt med oss under hemvändardagen. Erik Ramström och Sara Magnusson kommer att vara på plats. Du är så klart också välkommen att ta kontakt med någon av oss redan idag.

sara_davidsson1 Erik Ramström

Värmland kan locka med både utvecklande och utmanande jobb inom många olika branscher och sektorer. Och behovet av kompetens är stort, särskilt bland de mindre företagen som enligt Handelskammaren Värmlands statistik utgör 9 av 10 företag i Värmland.

Läs mer om hemvändardagen Värmland Nästa