En komplett kompetensförsörjningspartner laddar energi i solen

Att jobba hemifrån och undvika sociala kontakter har för många blivit vardag under coronapandemin. Vi på Qtym är inget undantag. Vi behövde energi, så Lovisa tog initiativ och ordnade förra veckan en lunch i solen för oss.

Det är svårt att få ihop alla samtidigt och några kollegor saknas på bilden, men här fick vi äntligen möjlighet att ses en stund utanför Teams. Och den goda lunchen kom självklart från en lokal restaurang.

Man blir stolt av att se alla duktiga kollegor på bilden. Här finns en bred kunskap om rekrytering, bemanning och HR-stöd inom alla branscher. Saknas gör våra kollegor på Apecs Studentkonsulter, som är bryggan mellan studenter på Karlstads universitet och näringslivet. Sedan starten 1990 har Qtym varit en komplett kompetensförsörjningspartner, i med- och motgång. Och det kommer vi att fortsätta med.

Vi kan även med glädje berätta om lägesförbättringar som skett sedan förra veckan: Affärsområdet HR-stöd rapporterar sin högsta omsättning, ett par bemanningsuppdrag har förlängts, några bemanningsuppdrag och har gått upp i omfattning, en ny rekrytering har tillkommit, och vi har fått lämna offert på några andra.

Och på tal om digitala möten. Nästa vecka delar Jan och Therese med sig av hur det är att kontakta företag i Värmland under pandemin och vad de svarar när vi hör av oss. Hoppas vi ses då!

/Gänget på Qtym